Afro Kolektyw „Piosenki po polsku”

Air „Love 2”

Air France „No Way Down”

Animal Collective „Centipede Hz”

Animal Collective „Merriweather Post Pavilion”

Anka Ujma „Silver Tapes”

Armando Suzette „Calendar”

A$AP Rocky „Long.Live.A$AP”

AXMusique „AXMusique”

Azealia Banks „1991”

Bisz (B.O.K) „Wilk chodnikowy”

British Sea Power „Do You Like Rock Music?”

British Sea Power „Valhalla Dancehall”

B.R.O. „Analog People In A Digital World”

Brodsky „Brodsky”

Burial „Kindred”

California Stories Uncovered „Confabulations”

Camera Obscura „My Maudelin Career”

Catherine Owens, Mark Pellington „U23D”

Charlotte Hatherley „New Worlds”

Classixx „Hanging Gardens”

Clive Tanaka y su orquestra „Jet Set Siempre No. 1”

CNC „False Awakening”

CNC „No Mood”

Coldair „Far South”

Cool Kids Of Death „Afterparty”

Crab Invasion „Crab Invasion”

Crab Invasion „Extend Your Life”

Cut Copy „In Ghost Colours”

Daft Punk „Random Access Memories”

Dan Deacon „Bromst”

Dean Blunt and Inga Copeland „Black Is Beautiful”

Death Grips „The Money Store”

dÉbruit „Spatio Temporel”

Deerhunter „Halcyon Digest”

Deerhunter „Monomania”

Destroyer „Kaputt”

Dirty Projectors „Bitte Orca”

Dirty Projectors „Swing Lo Magellan”

Diset Robak Brus „Spotkamy się na miejscu”

Drekoty „Trafostacja”

Drivealone „Thirty Heart Attacks A Day”

Et Recs / The Electric „Synergy”

Fair Weather Friends „Eclectic Pixels”

Filip Pokłosiewicz „Demo 2010”

Fire! Orchestra „Exit!”

Florence + the Machine „Lungs”

Flying Lotus „Cosmogramma”

Flying Lotus „Pattern+Grid World”

Forest Swords „Engravings”

Frank Ocean „channel ORANGE”

Franz Ferdinand „Tonight: Franz Ferdinand”

Furia Futrzaków „Furia Futrzaków”

Futurospekcja „Metamiasto”

Gasoline „The New Discipline”

Grizzly Bear „Shields”

Grizzly Bear „Veckatimest”

Hercules and Love Affair „Hercules And Love Affair”

How to Dress Well „Love Remains”

Infradźwięki „In Me”

Irena „Wczesna jesień”

Jack Peñate „Everything Is New”

James „Hey Ma”

Juanitos „Best Of”

Julia Holter „Loud City Song”

Junior Boys „Begone Dull Care”

Justin Timberlake „The 20/20 Experience”

Juvelen „1”


KAMP! „Thales One”

Kelley Polar „I Need You To Hold On When The Sky Is Falling”

Kendrick Lamar „good kid, m.A.A.d city”

Kings of Covenience „Declaration of Dependence”

Kolorofon „Kolorofon”

Kolorofon „Kpt. Skała”

Kristen „Western Lands”

Kyst „Cotton Touch”

Ladytron „Velocifero”

Laentrada „Odzew zza”

Letters From Silence „Letters From Silence”

Lightning Bolt „Oblivion Hunter”

Lotus Plaza „Spooky Action At A Distance”

lukeing forward „Wandering In Urban Fog”

M83 „Saturdays = Youth”

Martin Scorsese „Shine A Light”

MGMT „Oracular Spectacular”

Michell Phunk „My Electric Emotion”

Milcz Serce „Milcz Serce”

Muchy „Chcecicospowiedziec”

Muchy „Notoryczni debiutanci”

Muchy „Terroromans”

Mux Mool „Drum EP 2”

Muzyka Końca Lata „2:1 dla dziewczyn”

My Bloody Valentine „m b v”

Mystery Jets „Serotonin”

Napszyklat „Kultur Shock”

Neon Neon „Mixtape”

Neon Neon „Stainless Style”

Newest Zealand „Newest Zealand”

Nonsense & Absurd „Random Composing Technique Manifesto”

OER „Dźwięki BDG”

Oh Ohio „Move So Slow”

Onra „Long Distance”

Organizm „Koniec, początek, powidok”

Out Of Tune „Lights So Bright”

Őszibarack „Plim Plum Plam”

Pan Stian „Kilka minut”

Pada Bear „Tomboy”

Paul White „Paul White & The Purple Brain”

Paul White „Sounds From The Skylight”

Paula i Karol „Overshare”

Pawilon „Moda na sukces”

Pawilon „Retromantik”

Phoenix „Wolfgang Amadeus Phoenix”

Plug&Play „Electric Night”

Płyny „Rzeszów – St. Tropez”

port-royal „Dying In Time”

Prefab Sprout „Let’s Change The World With Music”

Pustki „Kalambury”

Q-Tip „Kamaal The Abstract”

Ra Ra Riot „The Rhumb Line”

Rangers „Suburban Tours”

Raz Dwa Trzy „SkąDokąd”

Renton „Take-Off”

Rotofobia „Rotofobia”

Sam Sparro „Sam Sparro”

Same Road „Muzyka do mycia okien”

Scarlett Johansson „Anywhere I Lay My Head”

Small Black „New Chain”

SoundQ „Cargo Planes”

SoundQ „Semaphores, Dogs And Traces”

St. Lucia „When The Night”

Stefan Wesołowski „Kompleta”

Stephen Malkmus & The Jicks „Real Emotional Trash”

Stop Mi! „Życie jest gdzie indziej”

Super Furry Animals „Dark Days/Light Years”

Tesla Boy „The Universe Made Of Darkness”

The Beach Boys „That’s Why God Made The Radio”

The Bird And The Bee „Ray Guns Are Not Just The Future”

The Car Is On Fire „Ombarrops!”

The Dodos „Carrier”

The Field „Yesterday And Today”

The Hood Internet „The Mixtape Volume One”

The Malkontents „Let The Rock Play”

The Raveonettes „Lust, Lust, Lust”

The Sea and Cake „Car Alarm”

The Sea and Cake „Runner”

The Sea and Cake „The Moonlight Butterfly”

The Virgins „The Virgins”

The Whitest Boy Alive „Rules”

The xx „Coexist”

These New Puritans „Hidden”

Thundercat „Apocalypse”

Tigercity „Ancient Lover”

Toro Y Moi „Causers Of This”

Toro Y Moi „Underneath The Pine”

Tortoise „Beacons Of Ancestorships”

Twilite „Else”

U2 „No Line On The Horizon”

Unknown Mortal Orchestra „Unknown Mortal Orchestra”

Vampire Weekend „Contra”

Vampire Weekend „Vampire Weekend”

Waglewski Fisz Emade „Męska muzyka”

We Call It a Sound „Reworks & Remixes”

Wilson Square „Ghosts Behind The Curtain”

XXANAXX „Disappear”


Yeah Yeah Yeahs „It’s Blitz!”

Yeasayer „Odd Blood”

ZaStary „Stary Dance”